Onze koek


SOWL is ontstaan uit de wens om een creatieve keuken rijk aan smaken aan te bieden, maar ook om alle fijnproevers en lekkerbekken volledige vrijheid te bieden. En dit in een recordtijd! Inderdaad, SOWL biedt aan om zijn “op maat gemaakte kom” in verschillende combinaties te creëren dankzij de beschikbaarheid van natuurlijke, gezonde en reeds gekookte ingrediënten.

We zien een groeiend verlangen om gezond te eten, maar de informatie die wordt overgebracht is soms tegenstrijdig. Het gevolg is dat de consument vaak verloren gaat. SOWL biedt een eerlijke en beredeneerde voeding: geen enkele of vaste voedselstroom in ons bedrijf (veganistisch, vegetarisch, mono-cure, …).
Wat u maar wilt, SOWL heeft een kom voor u!

Wie heeft er behoefte aan “detox” als u elke dag goed eet?

We communiceren op een duidelijke en eenvoudige manier: we werken samen met specialisten, informeren onze klanten over de “juiste” combinaties, over de keuze van de beste voedingscombinaties voor hen.Er zijn zoveel combinaties mogelijk als er smaken in de natuur zijn. 

  • Een gevarieerd en gulzig aanbod, open voor uw verenigingen.
  • Een natuurlijk en kwalitatief hoogstaand voedingsmiddel: zonder additieven,  wij bieden alternatieven voor geraffineerde suiker.
  • Voornamelijk seizoensgproducten, van gecontroleerde en ethische oorsprong.
  • Een veelheid aan keuzes van glutenvrije, lactosevrije, veganistische of vegitarische producten.


DE SMAKEN MENGEN


De associaties van smaken, door de mix van seizoensgebonden producten die gekozen zijn vanwege hun smaak en voedingswaarde, zijn oneindig. Intolerant, allergisch, vleesliefhebbers, veganisten, vegetariërs, flexitariërs of gewoonweg veeleisend met betrekking tot hun dieet: iedereen kan bij SOWL vinden wat hij zoekt.

Kies een “signature bowl” die ontworpen is om smaken op een passende manier te combineren of wees gedurfd door uw bowl ingrediënt voor ingrediënt samen te stellen.