ONS LUNCHAANBOD IS OOK VOLLEDIG AANPASBAAR!


Om tijd te besparen, kiest u voor een signature bowls, dat per minuut wordt samengesteld.

Of als u de kaart van de personalisatie wilt spelen, stelt u zelf een heerlijke salade samen op een van de terminals. Het verloop van de verschillende categorieën van ingrediënten is eenvoudig en begint met de keuze tussen warme of koude ingrediënten.

Natuurlijk is onze kaart dynamisch, ze evolueert met de inspiratie van de chef, de seizoenen, en de culinaire trends!

MAAK UW EIGEN KOM


Base


Voeg naar wens koolhydraten toe. Ze zijn warm of koud. Het zijn vooral langzame suikers om je de hele dag vol te houden. Ze zijn meestal glutenvrij en zijn verkrijgbaar in verschillende graansoorten, volkoren of niet.

Salad


We bieden de keuze tussen  jonge scheuten of spinaziescheuten als basis.

Veggie


Groenten in al hun vormen: Sowl biedt u een zeer ruime keuze aan gemarineerde rauwkostmixen, gestoomde, geroosterde of gegrilde groenten. Met SOWL zijn er groenten die elk gehemelte zullen bekoren!

Dip & spread


Onze emulsies: een must! Wortelverouderingsemulsie of zelfs kokosrode kerrie om een gastronomische twist aan uw kom te geven, ze laten u toe uw groente-inname nog te verhogen. Voor de meest klassieke, natuurlijke hummus, of zelfs een guacamole!

Dressing


Glutenvrij, lactosevrij, caloriearm, vetarm of onze best verkochte rijke en romige pindasaus, alle opties zijn toegestaan.

Topping


Om nog maar te zwijgen van de finishing touch, de toppings! Zout, zoet, zuur, het beetje extra dat alles verandert.