SOWL heeft een kom voor jou!


We merken dat er een groeiend verlangen is om gezond te eten, maar de informatie die wordt overgebracht is soms tegenstrijdig. Hierdoor is de consument vaak verloren.

SOWL biedt eerlijke en beredeneerde voeding : geen enkelvoudige of diepgevroren voedselstroom. Wat u ook wilt, SOWL heeft een kom voor u!

Wie heeft “detox” nodig als hij elke dag goed eet?We communiceren op een duidelijke en eenvoudige manier


We werken samen met specialisten, informeren onze klanten over de ‘juiste’ combinaties, over de keuze van de beste voedselcombinaties voor hen. Er zijn zoveel combinaties mogelijk als er smaken in de natuur zijn :

  • Een gevarieerd en gastronomisch assortiment, open voor uw verenigingen
  • Natuurlijk en kwaliteitsvoedsel: zonder additieven, we bieden alternatieven voor geraffineerde suiker
  • Vooral seizoensproducten, van gecontroleerde en ethische oorsprong, biologisch indien mogelijk.
  • Een veelheid aan keuzes van glutenvrije, lactosevrije, veganistische of vegetarische producten

 

Dit is wat SOWL u biedt: eenvoud, frisheid en snelheid.WHO ARE WE? 3 strengen gepassioneerde meisjes


May zou zich haar leven buiten een restaurant niet hebben voorgesteld, na 10 jaar ervaring in restaurantmanagement. Ze wilde het grote SOWL-avontuur beginnen! May beheert de HR-afdeling, het ontwerp van de restaurants en de goede werking van de bestelterminals.


Ségolène, chef-kok en afgestudeerd in sportvoeding, droomde ervan haar creativiteit te kunnen uiten door middel van haar bowling om haar passie voor voeding en goede producten te delen! Ze is ook verantwoordelijk voor de SOWL-marketing met Chloé.


Chloé is nu meer dan een jaar geleden bij het SOWL-team gekomen. Ze reist met de fiets door Brussel op zoek naar nieuwe hotspots voor gezonde voeding! Ze geeft dag na dag op briljante wijze vorm aan de identiteit van SOWL. Zij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij SOWL en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden!

Contacteer ons


hello@sowl.be